2017. november 6., hétfő 15:31

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - A Jobbik Simicska kedvéért már az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni - Reagálás Staudt Gábor (Jobbik) nyilatkozatára

Felháborító, hogy a Jobbik Simicska kedvéért már az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni. Az pedig egyenesen szánalmas, hogy a választási kudarcukat ilyen kétségbeesetten már előre magyarázzák.
Az a Jobbik beszél, amely nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszék felé. Vona Gábor pártelnök eladta a Jobbikot  Simicska Lajosnak és azóta folyamatosan csak elárulja a párt eredeti értékeit, hogy kizárólag a milliárdos érdekeit szolgálják.

Kiadó: Fidesz-frakció