2017. november 6., hétfő 15:58

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Szavazatmigránssá silányítja Orbán a határon túli magyarokat - A nemzethez tartozás és az egység illúziója politikai foglyokká teszi a határon túl élő magyarságot. A csapdát felállító Orbán az egykori hazájuktól elszakadt magyarok érzéseit használja ki, hogy migránsként vonszolja be őket a politikai országhatárok közé. A magyar adófizetők számára az eltartottak számát milliós nagyságrenddel növeli meg, miközben nemzettestvéreinktől nem várhatjuk el, hogy hozzá is tegyenek a közös ügyekhez, mint a drámai egészségügy vagy oktatás. Kiszolgálóvá silányítja azokat, akik elfogadják a populista demagógiát, hogy az "anyaország" vigyáz rájuk. Nem vigyáz. Kiteszi őket annak, hogy mindenki céltáblái legyenek.

    Nincs senki, aki akarná, hogy a saját családja dolgába - amelyben ő a kenyérkereső - mások szóljanak bele. De Orbán a magyarság álarcában kommunista vezényszavakkal erőszakol ránk nem létező ideológiai közösséget. Szavazatmigránssá silányítja a határon túl élő nemzettestvéreinket. Alattomos módon pusztít és szerez: pusztítja a politikamentes valós összetartozást, hogy szavazatokat szerezzen. Mindezt a mi pénzünkből, érzelmek megcsalásával.

Kósa Sándor, a Demokrata Párt elnöke szerint: "Nem, ne legyen szavazati joga annak, aki nem viseli annak következményét. És igen, összetartozunk. E kettő pedig nem áll szemben egymással. Kiállunk a magyarokért bárhol is élnek, és a demokráciáért, bárhogy is próbálja Orbán elpusztítani."

http://demokratapart.eu

     Kiadó: Demokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.