2017. november 6., hétfő 17:35

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Földi László fizetését fordítsák a szociális ellátásra!

    A Magyar Liberális Párt azt javasolja Tarlós Istvánnak, hogy Földi László menesztését követően a tanácsadó által betöltött pozíciót is szüntessék meg. Az így felszabaduló pénzt pedig fordítsák a főváros szociális ellátó rendszerére.

A Liberálisok szerint Földi László menekült- és civilellenes nyilatkozataiból egyértelműen kiderült, hogy valójában nem Budapest biztonságpolitikájáért felelt, hanem a kormány propagandájának terjesztéséért. És ezért éves szinten több mint tíz millió forintnyi bért és juttatást kapott. Felháborító és elfogadhatatlan, hogy a főváros fideszes kifizetőhelyként tekint a budapesti önkormányzatra, és Tarlós István eszerint választja meg a tanácsadóit.

Földi László a vele készült hétfői interjúban azt állította, Tarlós István többek között azért alkalmazta, hogy Budapest elkerülje az olyan helyzeteket, mint amikor 2015-ben a Keleti pályaudvar környékét "migránstanyává" változtatták. Pedig éppen a főpolgármester volt az, aki a pályaudvar területét korábban tranzitzónává jelölte ki. Tarlós azzal, hogy októberben letiltotta tanácsadóját a szereplésekről, lényegében elismerte Földi alkalmatlanságát. Vagy így akarta eltitkolni, hogy tanácsadója egészen más feladatot lát el, mint amiről valójában szerződése szólt.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.