2017. november 9., csütörtök 15:10

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2017. november 9., csütörtök (OS) - "Némuljon el a törpe minoritás, mely erőszakolni akarja a ház határozatait!" (Kossuth)  Avagy mit akarnak a Liberálisok a magyar parlamentben?

    A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) szerint a teljes ellenzék is hibáztatható azért, ha a Fidesz leválthatatlan maradna. Fura, hogy olyan erőtlen, néhány tucat taggal rendelkező pártok is küszködnek a bejutásért mint a valamikori SZDSZ maradékot képviselő Magyar Liberális Párt. Mindezt nem is akárhogyan. Mindenki meglepődne, miként próbálnak mindent megtenni 2-3 parlamenti helyért a liberalizmust méltatlanul képviselő, önjelölt vezetői. Erről fog az elkövetkező napokban több információt kiadni a Vállalkozók Szövetsége.
Az ellenzék ilyen erőkkel tárgyal mint a kormánynak oly kedves Liberálisok, miközben egymással kellene megegyezniük, hogy legalább a Fidesz kétharmadát megelőzzék. A VSZ felszólítja az ellenzéket, hogy ideológiai tömbökbe rendeződve egyezzen meg, de csak az arra méltó, valódi pártokkal, továbbá a parlamenti kívüli ellenzéket is arra biztatja, hogy szövetkezzenek, és próbálják leváltani a Fideszt.

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!  

Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tel: 06-70-3989160 info@vallalkozokszovetsege.com  http://vallalkozokszovetsege.com/ https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8 https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.