2017. november 13., hétfő 12:10

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. november 13., hétfő (OS) -

Lili fotója is elindított egy lavinát. Van, aki örökbe akarta fogadni, valaki "csak" kölcsönkérte pár napra, mások nem odaillő, bántó módon viszonyultak a kislányhoz.
"Kiskorúak képeit azért nem használjuk adománygyűjtésre, toborzásra, mert meg kell adni az esélyt, hogy saját maguk dönthessék el, felvállalják-e múltjukat. Történeteink minden esetben a valóságra épülnek, de kampányainkban a gyerekek fel nem ismerhető módon szerepelnek, vagy reklámarcok" – tette hozzá.

Az SOS jelenleg is nevelőszülőket keres Kecskemétre, Orosházára és Kőszegre, illetve azok 60 kilométeres körzetében.
A nevelőszülők otthont biztosítanak a családjukból kiemelt gyerekeknek. Többségüket elhanyagolás, bántalmazás, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége miatt emelték ki a családból. Az SOS Gyermekfalvakban 400 gyerekről gondoskodnak nevelőszülők.

Az alapítvány a jelentkezéseket a NEVELOSZULO@SOS.HU címen várja.

sajtókapcsolat: 06709489904

Kiadó: SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa