2017. november 13., hétfő 17:13

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 13., hétfő (OS) - Mivel is akarták átverni a szocikat és az ellenzéket a Liberálisok?Sötét, borús fellegek fodrozódnak a Magyar Liberális Párt felett. Mint  tudjuk, aki mer, az nyer, aki nem az sermer.

    a jelöltek és nem "elvont" értelmiségiek. Ahogy levelükben is írták a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) holdudvarából szerettek volna "mazsolázni".

A Magyar Liberális Párt megmutatta, hogyan kell a liberalizmus eszméjét rosszul  ápolni Magyarországon, azonban ez kifejezetten ellentétes a XXI.                                                                                            századi század Európai Unió eszmeiségével.

"Fenn az ernyő - nincsen kas", talán ez lehetne akciójuk mottója.

CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!  

Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tel: 06-70-3989160 info@vallalkozokszovetsege.com  http://vallalkozokszovetsege.com/ https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8 https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.