2017. november 15., szerda 10:28

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 15., szerda (OS) - Az online teszten mindenki 24 kérdést kap – képeset és szövegeset egyaránt – melyek mindegyikére 40 másodpercet szánhat és a legvégén az eredménnyel együtt láthatóvá válnak a helyes válaszok, így a hibákból tanulni is lehet. A kitöltésben segítenek a DUE honlapjára folyamatosan feltöltött tartalmak is, melyekből hasznos információkat gyűjthetünk.

    Döntősnek lenni jó!
Az online teszt számítógépen és okostelefonon is elérhető november 15-től egészen 2018. január 31-ig, így gyakorlatilag bárhol, bármikor kitölthető a www.filmteszt.hu oldalon. Az ezt követő két forduló már személyes jelenlétet kíván. A legjobbnak közé tartozni igazi megtiszteltetés, hiszen a középdöntő párszáz játékosából mindössze a legjobb húsz fő juthat el a végső küzdelembe, ahol az élő kvíz során bárki bebizonyíthatja, hogy ő a legjobb.
Érdemes lesz próbálkozni, hiszen a döntő szokás szerint igazi izgalmakat tartogat: élő helyszínen, közönség előtt szerepelve lehet bizonyítani a tudást.  Az esemény a 2018 márciusában megrendezendő Magyar Filmhét programsorozat előtt zajlik majd, változatos programmal, sztárvendégekkel, a filmes szakma kiválóságaival. Az értékes fődíjakon túl a játékosok megnézhetik a Filmhét egyik exkluzív bemutatóját is.

     Kiadó: Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.