2017. november 15., szerda 16:22

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. november 15., szerda (OS) - Az MSZP kezdeményezi a MOL-nál, hogy az országban mindenhol legyen olcsóbb az üzemanyag

    Az MSZP-frakció tagjai a mai napon levelet küldtek a MOL-nak, amelyben kezdeményezték, hogy a MOL ne csak Mezőkövesden, hanem a többi választókerületben is, az október 31-i állapothoz képest csökkentse a benzin árát 11, a gázolajét 5 forinttal.

Amint az közismert, Tállai András választókörzetében az államtitkár közbenjárására a MOL csökkentette a benzin és gázolaj árát. Az MSZP úgy gondolja, hogy a mezőkövesdi megoldást országosan is alkalmazni kell. Az MSZP szerint minden magyar ember megérdemli, hogy olcsóbban vásárolhassa az üzemanyagot.

Ha az árcsökkentéshez elegendő az állampolgári megkeresést követő képviselői kezdeményezés, akkor a MOL-nak teljesítenie kell az MSZP országgyűlési képviselőinek kérését. Amennyiben elutasítja a megkeresést, akkor meg kell válaszolnia, hogy miért élvez kiemelt szerepet Mezőkövesd, illetve Tállai András. Addig azonban továbbra is nyitott kérdés, hogy Tállai András államtitkárként és a NAV elnökeként, tisztségével visszaélve, nyomást gyakorolt-e a MOL-ra vagy a cég is beszállt-e a Fidesz melletti kampányba.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.