2017. november 16., csütörtök 07:24

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 16., csütörtök (OS) - Örömmel üdvözöljük a bizniszpártok elleni törvényt!

2017. 10. 18-án kiadott közleményünkben kértük a Kormányt, hogy tegyen a bizniszpártok országunkat kirabló tevékenysége ellen. Nem tudjuk belejátszott-e a kérésünk, de nagy örömmel üdvözöljük a kampányfinanszírozási törvény módosítását, amit már rég meg kellett volna tenni, de most legalább megvan! https://index.hu/belfold/2017/11/14/kampanyfinanszirozas_btk_szigoritas_parlament/ "az egyéni jelöltekhez hasonlóan mostantól a pártoknak is kötelező visszafizetniük az államtól kapott kampánypénzt, ha a választásokon nem érik el az 1 százalékot."
Reméljük, keményen betartatják a most hozott törvénymódosítást, s az esetleges kiskapuk nyitását is figyelemmel kísérik, és annak is elejét veszik.
Az AQUILA Párt minden kedves hazánkfiának - olcsóbb vaj és tojás árakat -, minden embernek békés, őszinte lelkű adventi készülődést kíván.

Varga Péterné elnök

Kiadó: AQUILA Párt