2017. november 17., péntek 15:45

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. november 17., péntek (OS) - Orbán Viktornak egy esetben van igaza, ha magyar modell alatt a rendszerszintű korrupciót értette, mert az valóban fényesen működik.

    Szél Bernadett reakciója Orbán Viktor göteborgi beszédére

Orbán Viktor ma azt nyilatkozta a EU szociális csúcstalálkozóján, hogy "a magyar modell működik és mi magyarok nem akarjuk lecserélni azt". A miniszterelnök csupán két dologban téved: a magyar modell nem működik és mi magyarok igenis le akarjuk cserélni azt.

A magyar modell nem működik, mert ma Magyarországon a munka milliók számára nem ad biztos megélhetést, fizetőssé vált az egészségügy, a Fidesz által létrehozott oktatási rendszer pedig tragikus eredményeket produkál. Orbán Viktor nemet mondott a szociális pillére, de hét éve kitart a megszorításokra és alacsony bérekre alapuló, a munkavállalói jogokat szétverő, a külföldi nagyvállalatokat adókedvezményekkel támogató bukott gazdaságpolitika mellett. A magyar miniszterelnöknek csak egy esetben van igaza, ha magyar modell alatt a rendszerszintű korrupciót értette, mert az valóban fényesen működik.

A magyar emberek igenis le akarják cserélni a Fidesz által létrehozott rendszert: ezért akar a többség már ma is kormányváltást. Az LMP célja, hogy a következő hónapokban bebizonyítsa az embereknek, hogy a Szél-terv képes megújítani Magyarországot.

Szél Bernadett
az LMP miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.