2017. november 21., kedd 13:38

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - A hospice ellátás támogatását biztosítani lehet, ha a Fidesz nem plakátokra költ, hanem a gondozásra

    Ónodi-Szűcs Zoltán a bűnbakkeresés és kínos magyarázkodás helyett inkább azonnal biztosítsa a hospice ellátást nyújtó intézmények működéséhez szükséges támogatást. A probléma megoldása adott: fogadják el az MSZP javaslatát, amely biztosítaná a gyógyíthatatlan betegeknek és családjaiknak a megfelelő gondoskodást.

Az egész országban összesen két intézményben nyújtanak ilyen segítséget gyerekeknek és felnőtteknek, akiknek már nincs esélyük a gyógyulásra. A leginkább rászoruló és kiszolgáltatott emberekről gondoskodnak, ezért a megfelelő támogatásuk elengedhetetlen.

Az államtitkár most sem vállalja a felelősséget az egészségügy siralmas állapotáért. A Fidesz alkalmatlanságának újabb bizonyítéka, hogy nem volt hajlandó lemondani egypár plakátról azért, hogy a propagandára fordított pénzből ellássák a gyógyíthatatlan betegeket.

Felszólítjuk a Fideszt, hogy fogadja el a módosító javaslatunkat. Kevesebb plakát több gondoskodás!

MSZP

Bővebb információ: Mesterházy Attila, a Költségvetési bizottság elnök, és Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.