2017. november 21., kedd 16:48

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 21., kedd (OS) - Liberálisok: Állítsa le a kormány a Soros-konzultációt!

    A Magyar Liberális Párt arra kéri az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul vessen véget a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációnak és plakátkampánynak. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány a Fidesz pártpolitikai érdekeit követve több milliárdos, nyilvánvaló hazugságokra épülő kampányt indított a központi költségvetés terhére. Olyan kampányt, amelynek tartalmát maga az érintett cáfolta egy minap megjelent közleményben és nyilatkozatban. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az Európai Unió és Soros György sem szeretne kötelező betelepítési kvótát, a Fidesz és a kormány mégis több mint 10 milliárd forintot elköltött ennek a hazugságnak a terjesztésére. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy Soros-terv soha sem létezett.

A Fidesz-frakció azonban ahelyett, hogy belátta volna a hazugságait, azt állította, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. Ráadásul a nyári Soros-plakátok 5,6 milliárd forintos kampányköltsége után most újabb 5 milliárd forintot költ el a kormány arra, hogy manipulatív kérdésekkel félrevezesse és átverje a magyar embereket. A Liberálisok felszólítják az Orbán-kormányt, hogy fejezzék be a súlyos károkat okozó propaganda kampányt és az Európai Unió elleni hangulatkeltést. Magyarország az Európai Unió tagja és nem az ellensége. A menekültválság megoldására pedig csak az egységes Európa lesz képes.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.