2017. november 22., szerda 16:30

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Újabb önzetlen felajánlások érkeztek a Jobbiknak a kormány lakájmédiájától

    Az elmúlt napok eseményeinek a fényében már nagyon nehéz nem arra gondolni, hogy a Fidesz propagandakiadványai azért hazudoznak folyamatosan a Jobbikról és politikusaikról, hogy a sorra elvesztett pereik utáni sérelemdíjak és perköltségek összegével támogathassák az egyetlen valódi ellenzéki pártot.

Legutóbb a Habony-művek két zászlóshajója, a Ripost és a 888 kényszerült arra, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján Vona Gábornak több mint egymilliós, míg a Jobbiknak több százezres sérelemdíjat fizessen azért, mert Haynau tiszteletével és a "48-as szabadságharcosok szidalmazásával vádolta meg a pártot és elnökét. Majd még aznap a Magyar Idők nevű hazugsággyárat kötelezte elsőfokú ítéletében a Fővárosi Törvényszék súlyos százezrek megfizetésére, miután azt hazudták a Jobbikról, hogy a Dunakanyarban szervezetei szűntek meg tavasszal. A Jobbik eddig közel nyolcvan pert nyert a hazug kormánypropaganda ellen.

Jobbik Sajtóosztály
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.