2017. november 22., szerda 16:59

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Varga Mihály bizottsági meghallgatásán kiderült: a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy maga után -

    A Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy a következő kormányra: pazarló költségvetést, növekvő államadósságot, fokozódó bérválságot és munkaerőhiányt. A bizottsági ülésen Varga Mihály nem tudott magyarázatot adni sem a kormány lesújtó teljesítményére, sem a letelepedési kötvénybizniszre. Az LMP a 2018-as kormányváltást követően meg fogja újítani Magyarországot: megemeli a nyugdíjakat, adómentessé teszi a minimálbért, és stratégiai partnerséget köt a kis és közepes vállalkozásokkal.

Varga Mihály mai költségvetési bizottsági meghallgatása is alátámasztja, hogy a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy a következő kormányra: a pazarló költségvetés mellett továbbra is növekszik az államadósság, miközben egyre súlyosabb a bérválság és a munkaerőhiány. Az oktatás romokban hever, a nyugdíjrendszer pedig egyenesen fenntarthatatlan. A miniszter nem tud magyarázatot adni a külföldi munkavállalók behívására és a letelepedési kötvénybizniszre sem, pedig a százmilliárdos kormánypropaganda árnyékában bevándorlók tízezreit engedik be Magyarországra, gyakorlatilag ellenőrzés nélkül.  

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.