2017. november 22., szerda 16:59

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 22., szerda (OS) - Varga Mihály bizottsági meghallgatásán kiderült: a Fidesz nagyon súlyos örökséget hagy maga után -

    Az LMP a 2018-as kormányváltást követően meg fogja újítani Magyarországot: a nyugdíjemelés mellett létrehozza az egyéni számlákat, adómentessé teszi a minimálbért, a multik helyett pedig a kis és közepes vállalkozásokkal köt majd stratégiai partnerséget. A Szél-kormány gondoskodni fog róla, hogy minden adóforint jó helyre kerüljön: a korrupció felszámolásával párhuzamosan életet lehel a haldokló egészségügyi és oktatási rendszerbe. Az LMP szerint sürgősen meg kell oldani a letelepedési kötvények ügyét is: sürgős biztonsági intézkedésekre és a politikai, szakmai felelősök elszámoltatására van szükség.

A Fidesz az elmúlt hét évben brutálisan visszaélt a választók bizalmával: ahelyett, hogy megoldotta volna a magyar emberek mindennapi problémáit, csak fokozta a társadalmi és a gazdasági válságot.

Demeter Márta
országgyűlési képviselő

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.