2017. november 23., csütörtök 11:40

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - Nyílt levél Kovács Zoltán kormányszóvivő részére

    Kovács Zoltán kormányszóvivő nemrég igencsak kiakadt azon, hogy a Washington Post nem hozta le az egyik válaszcikkét és csupán azt kínálta fel neki, a cikk alatt, kommentként tegye közzé véleményét. Az Orbán-kormányról kemény kritikát mondó amerikai lapot Magyarország-ellenességgel vádolta meg és számon kérte rajtuk a kiegyensúlyozottság hiányát. Orbán derék vitéze még a kommunista rendszer cenzúráját is felidézte az eset kapcsán. Az alábbi levelet küldtem el a felháborodott kormányszóvivő részére:

Kedves Zoltán!
Mivel az életben tegeződünk, ezért most is ezt teszem. Meglepetéssel olvastam, mennyire kiakadtál azon, hogy a Washington Post nem volt hajlandó lehozni a válaszcikkedet. Az eset kapcsán néhány körülményre szeretném felhívni a figyelmedet:
A főnököd két templomba járás között az ország legocsmányabb hazugságokat terjesztő médiabirodalmát működteti. Ráadásul közpénzből teszitek mindezt. Ahhoz, hogy az adófizetői milliárdokat a kormányodra jellemző "keresztényi szeretettel" bele tudjátok pumpálni például a pornográf tartalmakban tocsogó Ripostba, Nektek folyamatosan a világ leghülyébb politikai kampányaira van szükségetek. Most éppen egy 87 éves aggastyánnal vívtok milliárdokért szájkaratét. Mit lehet erre mondani? "Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény?". :)

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.