2017. november 23., csütörtök 13:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. november 23., csütörtök (OS) - DK: Rétvári személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit!

    Rétvári Bence, az embertelenségi minisztérium államtitkára azt válaszolta egy képviselői írásbeli kérdésre, hogy azért nincs fűtés a János-kórházban, mert Gyurcsány. Azt nem mondta el, hogy az elmúlthétév előtti elmúltnyolcévnek mi köze ahhoz, hogy az idén szeptemberben elromlott kazánt nem cserélte ki az Orbán-kormány, ahogy az sem derült ki, hogy meddig fognak még fázni a betegek.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Rétvári Bence személyesen látogassa meg a János-kórház vacogó betegeit! Szálljon ki a luxusautójából, menjen be a hidegben fekvő édesanyák, édesapák és nagyszülők közé, köszönje meg nekik a milliós fizetését, amit az adójukból kap, és mondja el nekik, hogy azért nem cserélik ki a két hónapja elromlott kazánt, mert Gyurcsány. Mondja el nekik, aztán minél gyorsabban hagyja el a kórházat, ha nem akar rögtön ezután szembesülni a mentőszolgálatnál végzett fideszes rombolással is.

A DK 2018 után nem orbánozni fog, hanem dolgozni. A Sokak Magyarországa programunk szerint átvállaljuk a kórházak adósságát és megemeljük az orvosok, ápolók bérét.

dr. Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.