2017. november 24., péntek 12:47

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Digitális tananyag, digitális írástudás konferencia.

    A konferencián az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelési Tartalomfejlesztési Főosztályának vezetője, Pálfi Erika ismertette a területre vonatkozó minisztériumi koncepciót. A központi tananyagfejlesztő központ, az Eszterházy Károly Főiskola Oktatáskutató és Fejlesztő Intézete digitális tananyagfejlesztési koncepciójáról Pintér Gergely szakmai vezető tartott előadást. A tananyagok akkreditálását végző intézmény, az Oktatási Hivatal digitális tananyagok akkreditálásával kapcsolatos tervéről is képet kapott a hallgatóság Brassói Sándor elnökhelyettestől.

A Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságtól Hajnal Virág főosztályvezető ismertette a külhoni magyarság oktatási területeire vonatkozó nemzetpolitikai programokat. A konferencia zárásaként dr. Bódi Zoltán, a MANYSI osztályvezetője nyelvstratégiai keretbe helyezte az elhangzottakat.
    
     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.