2017. november 24., péntek 13:07

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Erőltetik a Soros-konzultációt - A Liberálisok a Magyar Postához és Lázár Jánoshoz fordulnak

    A Magyar Liberális Párt közérdekű adatigényléssel fordul a Magyar Postához és a Miniszterelnökséghez, hogy kiderüljön, hányan küldték vissza valójában a nemzeti konzultációt. A Liberálisok nem lepődnének meg azon, ha az Orbán-kormány nemcsak Soros György céljaival, hanem a konzultáció eredményességével kapcsolatban is félre tájékoztatná a közvéleményt. A kormány állítása szerint eddig több mint 1,7 millió válasz érkezett. A Liberálisok azt kérik a Magyar Postától és a Miniszterelnökségtől, hogy mutassák be a visszaküldött konzultációkról szóló igazolásokat és jelentéseket. Szeretnénk tudni, pontosan hányan töltötték ki online, és hányan küldték vissza levélben a Soros-konzultációt. Szeretnénk, ha a kormány meggyőzné a közvéleményt arról, hogy a konzultációt csak természetes személyek tölthetik ki, és egy ember több konzultációt nem adhat le.

A Magyar Liberális Párt továbbá arra kéri a kormányt, hogy a határidő meghosszabbítása helyett azonnal állítsa le a nemzeti konzultációt, miután Soros György személyesen cáfolta meg a vele kapcsolatos állításokat. A Liberálisok szerint a konzultáció folytatásával a kormány elismeri, hogy nem az emberek véleményének megismerése, hanem az állampolgárok félrevezetése a célja. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormány a költségvetés terhére milliárdokat költ el hazugságoktól hemzsegő, gyűlöletkeltő pártpropagandára.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.