2017. november 24., péntek 13:08

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Kudarcba fulladt a Londoni Ellenzéki Kerekasztal.

    Az Európai Alternatíva Párt - a külföldön élő magyarok pártja – a mai nappal lezárta a másfél éve kezdődött, és az elmúlt egy hónapban intenzívvé váló, a teljes körű ellenzéki összefogására irányuló kezdeményezését. A Londoni Ellenzéki Kerekasztal szervezését. Célunk az volt, hogy a jelentősebb ellenzéki pártok (Jobbik, MSZP, DK, Együtt, Párbeszéd, Liberálisok, LMP, MoMa, Momentum és az Európai Alternatíva Párt) egységes frontot képezzenek az Orbán kormány leváltásáért.

Tegnap, szinte azonos időben több párt is lemondta a részvételt, ki időhiányra, ki egyéb elfoglaltságra hivatkozva, ki pedig a meghívotti kör összetétele miatt döntött a távolmaradás, ezáltal a változatlanság mellett.

Az okok különbözőek, a végeredmény azonos. Az ellenzéki pártok sajnos nem tudták átlépni saját árnyékukat a 2018-as kormányváltás érdekében.

Ennek eredményeképpen nem marad más választásunk, minthogy az Európai Alternatíva Párt mind a 106 választó körzetben jelöltet állítson, hogy igazi alternatívát, európai alternatívát  kínálhassunk a választópolgároknak, ezzel érdemben hozzájárulva Magyarország fejlődéséhez.

Az Európai Alternatíva Párt egyedüli pártként a bejegyzett 222 közül, nem fogad el állami kampánytámogatást.

https://www.europaialternativa.hu/single-post/2017/11/03/Londoni-Kerekasztal
https://www.europaialternativa.hu/single-post/2017/08/11/Egyed%C3%BCli-p%C3%A1rtk%C3%A9nt-visszautas

     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.