2017. november 24., péntek 13:47

Az Emmi Egészségügyért Felelős Államtitkárságának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - Még mindig távol vannak a tárgyaló felek ajánlatai

    A tegnapi napon ismét tárgyalóasztalhoz ült az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ), a Mentődolgozók Önálló Szakszervezetének (MÖSZ), továbbá a Magyar Orvosi Kamara (MOK), a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK), a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK), a Medicina 2000 Poliklinikai és Járóbeteg Szakellátási Szövetség és a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) képviselőivel, hogy folytassák a sztrájktárgyalást a 2016 szeptemberében aláírt megállapodás alapján.
A 2017. évre vonatkozó, karácsony előtt kifizetendő, a sztrájktárgyalók és stratégiai partnereik által követelt egy havi alapbér, alapilletmény kifizetése iránti igényüket fenntartották. Ugyanakkor Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán államtitkár jelezte, hogy az ezzel kapcsolatos részletek egyeztetése még folyamatban van, ezért konkrét ígéretet nem tesz.

     Kiadó: Emmi - Egészségügyért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.