2017. november 24., péntek 14:12

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 24., péntek (OS) - DK: Politikai alapú támadást hajt végre az adóhatóság és az ügyészség Gyurcsány Ferenc felesége ellen (2.rész)

    Az pedig, hogy ezek után sem a nyomozó hatóság, sem az ügyészség szolgálati titoksértés címén még csak vizsgálatot sem indít, bűn - mondta el.

Dobrev Klára továbbá elmondta, hogy a hatóságok rendelkezésére állnak a szerződések, levelezések, vélhetően a beszélgetések leiratai is, ezért pontosan tudhatják, hogy a gyanúsítást képező alap ügyhöz érdemi hozzászólni valója nem lehet. Mint fogalmazott, tanúkuhallgatása egyetlen célját abban látja, hogy a Fidesz kampányának megfelelően a kormánypárti sajtóban többször le lehessen írni, lehessen fényképet készíteni arról, hogy a kormány egyik legádázabb politikai ellenfelének, Gyurcsány Ferencnek a feleségét büntetőüggyel hozzák összefüggésbe.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.