2017. november 27., hétfő 15:57

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. november 27., hétfő (OS) - Szél Bernadett ismét egy Soros-listással találkozott – Reagálás Szél Bernadett (LMP) nyilatkozatára

    Szél Bernadett futószalagon tárgyal Soros embereivel. Ma azzal a Philippe Lambertssel találkozott, aki Soros György megbízható szövetségeseként minden lehetséges alkalommal támadta Magyarországot. Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorláspolitika miatt és a migránsok betelepítésének híve.
Szél Bernadett brüsszeli útján azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az "EU lépéseinek szívében" a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová ugyancsak Magyarország büntetését követelte. Egyre világosabb, hogy az LMP is kész a Soros-terv végrehajtására, azt is nyíltan elmondták, hogy nem tudják máshogy elképzelni a migrációs válság megoldását, csak a kötelező kvóta bevezetésével. Az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti brüsszeli jelentést meg is szavazott.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.