2017. november 30., csütörtök 17:09

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. november 30., csütörtök (OS) -

    Egyéni választókerületi koordinációs egyeztetésre hívja az MSZP-t a Demokratikus Koalíció, az Együtt, és a Párbeszéd
A Demokratikus Koalíció, az Együtt és a Párbeszéd elnökei közös levelet írtak Molnár Gyulának, az MSZP elnökének, amelyben egyeztetésre hívják a Magyar Szocialista Pártot a 106 egyéni választókerületről való koordinációról.
A pártvezetők kifejtik meggyőződésüket, hogy Orbán Viktor rendszere megdönthető 2018-ban, amennyiben egy választókerületben csak egy ellenzéki jelölt száll szembe a Fidesz és a Jobbik jelöltjeivel. Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják.
A Demokratikus Koalíció, az Együtt és a Párbeszéd most ezért kezdeményez egyeztetést a Magyar Szocialista Párttal, és továbbra is bíznak abban, hogy a későbbiekben az LMP valamint a Momentum is csatlakozni fog egy, az egyéni választókerületekről szóló megállapodáshoz.
Budapest, 2017. november 30.

Demokratikus Koalíció, Együtt, Párbeszéd
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.