2017. december 2., szombat 12:13

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Fejezzék be az összeesküvés elméletek gyártását vagy álljanak elő a bizonyítékokkal!

    Hónapok óta más se ömlik a kormánypropagandából, mint Soros György és a civil szervezetek démonizálása. Forró ősszel, zavargásokkal riogattak, mindenféle összeesküvés-elméleteket gyártottak, miközben soha semmilyen konkrét bizonyítékot nem tudtak felmutatni. Tegnap Lázár János és Kovács Zoltán folytatta ezt a sort bármilyen konkrét tény említése nélkül, állítólagos nemzetbiztonsági értesülésekre és bizonyítékokra célozgatva.

Sajtótájékoztatón, tévéműsorokban meg lehet úszni a tényekkel való szembesítést mindenféle ködös nemzetbiztonsági dumára hivatkozva. Azonban a Nemzetbiztonsági Bizottság előtt joguk és kötelességük bemutatni az állítólagos bizonyítékokat. Ezért a soron következő, jövő csütörtöki bizottsági ülésen elvárjuk az állítólagos nemzetbiztonsági jelentések ismertetését.

Ha erre nem kerül sor, akkor az nyilvánvaló beismerése annak, hogy "Soros-terv"nem létezik, és amit látunk csak egy igen drága kampányfogás.

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.