2017. december 2., szombat 16:12

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Orbán szövetségese ismertette a Fidesz kormányprogramját

    A Jobbik elképedve hallgatta, hogyan foglalta össze a Vállalkozók napján Orbán Viktor egyik fő szövetségese, Demján Sándor, Magyarország egyik legbefolyásosabb embere, mit vár el a kormánytól, vagyis mi tekinthető a Fidesz kormányprogramjának, ha Orbán Viktor megnyeri a 2018-as választást: a bérunió, vagyis a dolgozók nyugati szintű bérfelzárkóztatásának elutasítását, a közszféra drasztikus leépítését, legalább 350 ezer közalkalmazott, köztük tanárok elbocsátását, a kórházak számának radikális csökkentését. Vagyis annak a fideszes gazdaságpolitikának a fokozását, ami továbbra is az olcsó munkaerőre, az egészségügy és oktatás kivéreztetésére épít.  

Mindez jelzi, történelmi fontosságú választás lesz a tavaszi: Magyarország tovább gyorsít a leszakadás útján a Fidesszel, vagy elindul a felemelkedés útján a Jobbikkal. A kormányváltó erő sikeres béruniót, a hazai kis- és középvállalkozások támogatását, a korrupció felszámolását kínálja Magyarországnak, ami egyszerre teremti meg a nyugati életszínvonal, valamint a XXI. századi egészségügy és oktatás alapjait.  

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.