2017. december 2., szombat 20:57

A Magyar Paralimpiai Bizottság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Pap Bianka világbajnoki aranyérmet nyert a mexikói paraúszó világbajnokságon! - A Magyar Paralimpiai Bizottság gyorshíre

    A mexikói földrengés miatt az eredeti időponthoz képest később megrendezett paraúszó és parafekvenyomó világbajnokságon összesen 12 magyar sportoló képviseli hazánkat. A Mexikóvárosban ma elrajtolt világbajnokságok első napján, a 100 méteres női hátúszásban Pap Bianka a döntőben magabiztosan verte ellenfeleit és nyerte a futamot. A riói paralimpián berobbant tehetséges úszó, a paralimpiai ezüst-és bronzérme mellé - mindösszesen 17 évesen-, az Európa-bajnoki címe mellé most megszerezte a világbajnoki győzelmet is. "Nagyon örülök neki, mert ez az első világbajnoki érmem. Igazán különleges érzés. Nehéz felkészülésen vagyunk túl, de megérte a kemény munka! A verseny folytatódik, úgy tervezem, ezen a világbajnokságon is nyerek még érmet!" - nyilatkozott a friss világbajnok a Magyar Paralimpiai Bizottság munkatársainak.
     Kiadó: Magyar Paralimpiai Bizottság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.