2017. december 3., vasárnap 16:18

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 3., vasárnap (OS) - Deutsch Tamás méltatlan tisztségeire

    A Fidesz alapító tagja gyűlöletkeltő megjegyzéssel illetett egy világbajnok vívót, Kovács Tamást, aki a Jobbik színeiben indul a jövő évi országgyűlési választásokon. A Fidesz, habár azt terjeszti magáról, hogy sportszerető párt, a sport szelleme egyre távolabb áll tőle.  A sportoló gyerekek, versenyzők tudják, hogy az ellenfél tisztelete az egyik legnemesebb dolog, amit megtanulhat az ember az edzőteremben vagy a versenypályán. Az edzőknek, sportvezetőknek pedig példát kellene mutatniuk.
Deutsch Tamás MOB alelnökként és MTK klubvezetőként egy olimpiai érmes versenyzőt olyan jelzővel illetett, mely minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan! Követeljük Deutsch Tamástól, hogy azonnal válljon meg minden, a sportéletben vállalt pozíciójától és gyűlöletkeltő megnyilatkozásáért azonnal kérjen bocsánatot az érintettől és az olimpiai mozgalomtól!

A Jobbik továbbra is kiáll a sport depolitizálása mellett és kormányra kerülve el fogja tiltani a politikusokat a sportban viselt pozícióktól!

Jobbik Sportkabinet

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.