2017. december 4., hétfő 16:58

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 4., hétfő (OS) - LMP: A külgazdaságot is feláldozza a kormány az intézményesített korrupció oltárán  -

    Szijjártó Péter miniszter mai bizottsági meghallgatásán kiderült: a kormány a kis- és középvállalkozások helyett elsősorban a multikat támogatja, a 100 százalékban Made in China Belgrád-Budapest vasútvonallal pedig folytatja, amit Paks2-vel elkezdett: a magyar családok teljes eladósítását.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert hallgatta meg az Országgyűlés Gazdasági bizottsága. Az ülésen részt vett az LMP országgyűlési képviselője is. Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezető-helyettese felszólalásában a kormány kis-és középvállalkozások ellenes tevékenységét, a déli és keleti nyitás csődjét, a Magyar Nemzeti Kereskedőház botrányait, valamint az Eximbank korrupciógyanús kötött segélyhiteleinek kérdését is felvetette.

Az LMP országgyűlési képviselője hozzászólását a kormány kis-és középvállalkozások ellenes tevékenységének hangsúlyozásával kezdte: a társasági adó csökkentése, a multitámogató adókörnyezet létrehozása olyan elemek, amelyekkel a kis- és középvállalkozások nem tudnak megjelenni a külgazdasági piacon.

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.