2017. december 5., kedd 10:06

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) -

A Fidesz jóbarátja, Lehel László vonuljon ki a közéletből!

A kormánypárt volt ügynököket hordoz tenyerén

Tavaly derült ki Lehel Lászlóról, az Ökumenikus Segélyszervezet elnökéről, hogy ügynökként 1983 után éveken át figyelte az egyház munkáját. A botrány kirobbanása után mégis a mai napig mutatkoznak Lehel Lászlóval fideszesek. Legutóbb például Lévai Anikó és Kovács Koko István gyújtott adventi gyertyát a volt ügynökkel.

Abból, hogy ügynökmúltjának kiderülése után Lehelnek a haja szála sem görbült, a Fidesz nem hogy nem vette le róla a kezét, de egyenesen a tenyerén hordozza, ismét bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány is a szőnyeg alá söpri ezt a kérdést. Az, hogy a rendszerváltás óta nem sikerült rendezni az ügynökakták kérdését, óriási károkat okozott a magyar közéletnek, az állam és a polgár közötti bizalmi viszonynak.

Az Együtt követeli, hogy Lehel László haladéktalanul vonuljon ki a közéletből.

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja