2017. december 5., kedd 11:56

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Hangoskodó zsibvásár az Európai Parlamentben (Morvai felszólalása: Bangladessel kell-e versenyeznie Magyarországnak?) (videóval)

    https://www.youtube.com/watch?v=WraQPdEeVxE

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén készült felvétel alapján a választópolgárok bepillantást kaphatnak a parlament "működésébe." Láthatják azt az elképesztő káoszt és zsibvásárt, amelyet természetesnek tekint az "európai normákra" oly kényes Európai Unió. Amint azt Morvai Krisztina EP képviselő az ülést vezető elnöknek ki is fejtette: méltatlan és mind az európai választópolgárok, mind a felszólaló képviselők számára megalázó és elfogadhatatlan, hogy zsibvásárszerű hangulatban, óriási hangzavarban kell felszólalni. A többször elkezdett felszólalásában Morvai Krisztina egyébként az Európába áramló dömpingáruk által okozott társadalmi és gazdasági feszültségekről beszélt. Rámutatott: nem Bangladessel vagy Indiával kellene versenyeznünk a jövedelmek leszorításával és a munkajogi, munkavédelmi, környezetvédelmi és más előírások be nem tartásával, hanem meg kellene védenünk piacainkat a beáramló és a hazai vállalkozásokat, versenyképességünket veszélyeztető hatalmas mennyiségű dömpingárutól.
     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.