2017. december 5., kedd 11:57

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - A harkányi vezetők prémiumot kapnak azért, mert eladósították a várost

    Pécs után a harkányi fideszesek is bebizonyították, hogy képesek egymás után kétszer is eladósítani a városukat. Harkány a kifizetetlen számlái miatt 25 milliós állami segítségre nyújtott be igényt. Ugyanakkor nemcsak kértek, hanem adtak is. Baksai Endre Tamás polgármester és Remmert Ferenc alpolgármester eredményes munkájuk elismeréseként összesen 4,5 milliós jutalmat kaptak.

A Fidesz ezzel újabb szintet lépett. Már nemcsak azt várják el a fideszesek, hogy újból és újból közpénzből fizessék ki az adósságukat, hanem már az év végi bónuszukat is hozzácsapják a számlához.

Hihetetlen felelőtlenségről tanúskodik, hogy miközben a város eladósodott, a vezetőinek az a legfontosabb, hogy megszavaztassák maguknak a milliókat. A polgármester és az alpolgármester még annyira sem tiszteli a harkányiakat, hogy önként lemondjanak a jutalomról. Annak a pénznek Harkányt kell szolgálnia és nem az alkalmatlan fideszes politikusokat kell tovább gazdagítania.

MSZP

Bővebb információ: Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese, Baranya megyei elnök

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.