2017. december 5., kedd 13:35

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Ügynökakták: 2018-tól fordul a kocka

Az ügynökakták nyilvánosságra hozatala helyett ügynökökkel avat, pózol a kormányfő felesége és számos fideszes politikus. Az Ökumenikus Segélyszervezet vezetőjéről, az egykori "Filozófus" fedőnevű titkos megbízottról nemrég az is kiderült, hogy a Magyar Nemzet munkatársát, Lukács Csabát az Észak-Koreai hatóságoknál mártotta be 2013-ban (!), amikor utóbbi a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaként a sötét diktatúra országában járt. Amíg a Fidesz a tenyerén hordozza az ügynököket, a Jobbik 2018-tól nyilvánossá fogja tenni a jelenleg titkosított aktákat, s közhivatali tisztségeket sem vállalhatnak majd a diktatúra működtetői, kiszolgálói. Jövőre fordulhat a kocka, a kormányzati védelem, az előjogok, az erkölcsi megbecsülés az áldozatokat fogja megilletni, nem pedig az állampárti rendszer működtetőit, a besúgókat, tmb-ket, ügynököket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója