2017. december 5., kedd 13:36

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Az LMP az orosz befolyásszerzés elleni fellépésre sürget -

    Az Európai Zöld Párt az LMP kezdeményezésére hétvégi tanácsán elsöprő fogadta el azt a határozatot, amely az orosz befolyásszerzés, propaganda és nyersanyag-készleteken keresztüli politikai fenyegetés ellen emel hangot.

Az LMP politikai közössége örömmel veszi tudomásul, hogy immár az Európai Zöld Párt is elengedhetetlennek tartja a Vlagyimir Putyin európai befolyásszerzésével szembeni fellépést, amely a kelet-európai országok szuverenitását veszélyezteti.

A határozat célkitűzéseivel az Európai Néppárt, a Fidesz pártcsaládja is egyetért. Ezért az LMP változtatás nélkül ismételten benyújtja az Európai Néppárt kongresszusán elfogadott nyilatkozatot, amely közös fellépést sürget a dezinformációs kampányok ellen.

Az LMP reméli, hogy a Fidesz ezúttal támogatja a javaslatot, amely a magyar emberek biztonságának és az ország szuverenitása megőrzésének záloga.

Ungár Péter,
az LMP Országos Elnökségének tagja

     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.