2017. december 5., kedd 15:00

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Az átláthatóságra minden korábbinál  nagyobb szükség van – Reagálás Völner Pál (IM) sajtótájékoztatójára

    A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy a brüsszeli eljárás ellenére ki kell tartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény mellett. A Soros-birodalom átláthatóságára ugyanis minden korábbinál nagyobb szükség van, ebben csak megerősítettek minket az elmúlt hetek eseményei. Soros György dollármilliárdokat mozgat meg azért, hogy az általa pénzelt szervezetek segítségével keresztülvigye a Soros-tervet, betelepítse a migránsokat és eltávolítsa azokat, akik az útjában állnak. Ráadásul Brüsszel az NGO-kat is be akarja vonni a menedékkérelmi eljárásokba és azok a tagállamokat megkerülve szponzorként jelentkezhetnének a migránsok befogadására. A Soros-hálózat tevékenysége komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, nemcsak a bevándorláspolitikát akarják befolyásolni, hanem a választásokat is. A magyar embereknek joguk van tudni, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.