2017. december 6., szerda 09:50

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: Ne építsen a kormány 43 milliárdos Nemzeti Korcsolyázó Központot!
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint nincs pénze hazánknak 43 milliárd forintba kerülő Nemzeti Korcsolyázó Központra. Az Együtt választmányi elnöke felszólítja Orbán Viktort és maffia-kormányát, hogy fejezzék be a felesleges luxusberuházásokat, el se kezdjék a Korcsolyázó Központ kivitelezését. A pénzt költsék inkább az egészségügyre, korszerű rák-diagnosztikai gépek vásárlására.
Istvánmezőn, a Budapesti Olimpiai Központ területén tervezi felépíteni a Nemzeti Korcsolyázó Központot a kormány. A győztes pályamű megvalósításának költségét az értékbecslés 43 milliárd forintra tette, de ez minden valószínűség szerint még jóval drágább lesz.
Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint Magyarországnak számos, sokkal fontosabb problémája van, mint a korcsolyázóközpont hiánya. Nem indokolja ezt a pénzszórást semmilyen észérv, de még csak pénze sincs rá hazánknak. Ráadásul ezekkel a beruházásokkal is nyilvánvalóan csak Orbán Viktor strómanjainak a zsebét tömik majd.
Az Együtt választmányi elnöke felszólítja Orbán Viktort és maffia-kormányát, hogy fejezzék be a felesleges luxusberuházásokat, a már meglévő kisebb jégpályák elegendőek kell legyenek. A pénzt költsék inkább az egészségügyre, korszerű rák-diagnosztikai gépek vásárlására.

Szigetvári Viktor
az Együtt választmányi elnöke
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.