2017. december 6., szerda 10:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) -

    Az Együtt üdvözli, hogy az ügyészség végre vádat emelt Kovács Béla ellen
Az Együtt szerint Kovács Béla, a Jobbik európai uniós képviselőjének kémügye jól bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja orosz kapcsolatai miatt sem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menne tovább. Az Együtt felszólítja Vona Gábort, hogy álljon nyilvánosság elé, számoljon el Gyöngyösi Márton orosz kapcsolataival is, és adjon tájékoztatást, ő maga hányszor, milyen ügyekben járt Oroszországban.
Vádat emelt az ügyészség Kovács Bélával szemben állam elleni és költségvetést károsító, továbbá közbizalom elleni bűncselekmény miatt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.
A Fidesz mellett a Jobbik a másik párt, amely erős orosz kapcsolatokkal bír. A Jobbik azért sem lehet kormányképes, mert ezen kapcsolatai ellentétesek a magyar nemzeti érdekkel. Ez is azt bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja nem hozna változást a Fidesz után, csak a zsákutcában menetelne tovább a falnak.
Már eddig is túl sokáig húzta tétlenül az ügyészség a vádemelést, éppen ezért az Együtt üdvözli, hogy végre megtették.
Az Együtt felszólítja Vona Gábort, hogy álljon nyilvánosság elé, számoljon el Gyöngyösi Márton orosz kapcsolataival is, és adjon tájékoztatást, ő maga hányszor, milyen ügyekben járt Oroszországban.

Együtt
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.