2017. december 6., szerda 13:02

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - Nyílt levél dr. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének.

    Tisztelt Miniszterelnök úr!
Valódi hazafias érzelmeiben és az országért érzett felelősségtudatában reménykedve hívom fel figyelmét "Soros és migráns" propagandájuk kártékony voltára, mellyel mára a hirdetett szándékukkal – mely egyezik a miénkkel – pont ellenkező eredményt ért el.
A migráció reális veszélyeit, ebben Soros György és civiljei szerepét a társadalom döntő többsége rég belátta. Pontosabban, régen még látták...
Ennek ellenére, Önök egyre agresszívabban tolták az emberek elé a témát, a nap minden órájába, minden tevékenységükbe belemásztak, utcán, munkahelyen és otthonaikban. Az egyes embertől kizárólagosságot követelő, agresszív politikai pártpropagandára használtak fel egy egész országot érintő veszélyhelyzetet. Kisajátítottak egy olyan témát, amely mindannyiunk közös ügye. Kormányként azt üzenik egyre erőszakosabban: "aki elutasítja a migrációt és Soros Györgyöt, az csak a mi szavazónk lehet". Nem veszik észre, hogy az üzenet komplementereként akaratlanul is azt sugallják, hogy akinek nem jó az az élet, amit a Fidesz-KDNP az elmúlt 8 évben teremtett, annak nincs más választása, mint "szeretni" Soros Györgyöt és a migránsokat. Biztosan ezt akarták?

     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.