2017. december 6., szerda 13:03

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - Nyílt levél dr. Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének.

    Önök nem értik, hogy az emberek mindennapi gondjai közt, kétségtelenül az Önök intézkedéseinek köszönhetően, nem szerepel sem a migráció, sem Soros György civil szervezetei. Sokkal inkább a devizahitelekből maradt adósságválság, a megélhetéshez mindig kevés bérek, a kiszolgáltatottság, az igazságszolgáltatás hiánya, az egészségügy és az oktatás teljes alkalmatlansága. A lét máról holnapra bizonytalansága. Erre azonban Ön és kormánya nem adnak valós választ.
A mindezzel párhuzamosan tapasztalt, a kormányzathoz és az Ön nevéhez fűződő abszurd gazdagodás, a korrupciós vélelmek, a magánérdekeikkel azonosított törvényalkotásuk, a társadalom iránti együttérzés teljes hiánya oda vezetett, hogy milliók az Önök iránt érzett gyűlöletükben, keserűségükben valóban a saját hazájukat is képesek lennének elveszejteni.
Ha Önök választásra kényszerítik őket, hogy a Fidesz Soros és a migránsok nélkül, vagy bárki más, akár Sorossal és a migránsokkal, akkor milliók ez utóbbit választják! Orbán Viktorral és kormányával történő szembenállás ikonikus megnyilvánulásává tették a Soros György és migrációja MELLETTI kiállást. Önök, Miniszterelnök úr!
Ez pedig, az Ön minden valós vagy álságos küzdelme ellenére, a keresztény értékrendű magyar nemzetállam megszűnéséhez vezethet... mert "nem tudják, mit cselekszenek".
És ennek felelőssége az Ön nevére ég a történelem útvesztőiben.

     Kiadó: ÉRTÜNK ÉRTETEK - a hiteles párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.