2017. december 6., szerda 13:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - DK: Polt Péter örüljön a professzori kinevezésének, mert legfőbb ügyész már nem sokáig lesz

    Hiába szavazta le az ELTE Jogi kara, a köztársasági elnök ennek ellenére adott professzori fokozatot Polt Péter legfőbb ügyésznek. Áder János az élő példa arra, hogy a Párton belül osztogatott címek önmagukban semmit sem érnek: ő is köztársasági elnök, mégis tudja róla minden ember, hogy csak a Fidesz szolgalelkű pártkatonája.

A Demokratikus Koalíció azt kívánja Polt Péternek, hogy örüljön a professzori kinevezésének, mert legfőbb ügyész már nem sokáig lesz. A DK szerint a baloldali kormány első feladata az kell legyen a kormányváltás után, hogy elmozdítja a helyéről a minden fideszes korrupciós ügyet eltussoló Polt Pétert. Akkor majd lehet mutogatni a cellatársaknak a Párttól kapott professzori címet, sőt, ha szerencsés, akkor személyesen is megköszönheti majd Áder Jánosnak.

Molnár Csaba
ügyvezető alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.