2017. december 6., szerda 14:20

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - Új, naprakész, információs oldalt indított hallássérülteket foglalkoztató munkaadók számára a Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért. A közösségi médiafelületen megtalálható oldalon a munkaadók első kézből szerezhetnek információkat a megváltozott munkaképességű, ezen belül a hallássérülteket érintő aktualitásokról.

    Hiánypótló kezdeményezésre szánta el magát a hallássérültek munkavállalását segítő szervezet. Megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztató, illetve hallássérülteket alkalmazó, vagy csak felvételüket tervező, nyílt munkaerő-piaci munkáltatóknak szóló naponta friss információkkal bővülő közösségi oldalt indítottak. Ezen a felületen teszik közzé mindazokat a lehetőségeket, támogatásokat, kezdeményezéseket, változásokat, jogszabályi és törvényi háttéranyagokat, melyek érintik a munkaadókat. Ezen a felületen tájékoztatást kapnak a szervezet hallássérült munkavállaló beilleszkedését és betanítását segítő szolgáltatásokról, a munkahelyi környezet akadálymentesítéséről, a hallássérültekkel való kommunikáció módjairól, és a kommunikációs technikákról. Ezek az írások és háttéranyagok azt a célt szolgálják, hogy feloldják a munkaadók hallássérültekkel szemben kialakult félelmeit, és segítség őket abban, hogy megismerjék, és bátran alkalmazzák a hallássérülteket. Mert a hallássérültek szeretnek és tudnak is jól dolgozni, ha esélyt és segítséget kapnak a hosszú távú és sikeres munkavégzéshez. Információ: www.munkakoralap.hu FB: Munka-Kör Alapítvány - Munkaadóknak

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.