2017. december 6., szerda 15:24

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 6., szerda (OS) - DK: Ne korcsolyázó központra, hanem egészségügyre, tandíjcsökkentésre költsön a kormány

    Újabb agyrém került elő az Orbán-kormány közpénzszóró javaslataiból. Most éppen egy, az osztrákokkal közösen tervezett téli olimpiához akarnak 46 (!) milliárd forintért korcsolyázó központot építeni. A vizes VB óta tudjuk, hogy ami ma 46 milliárd forint, annak a vége legalább 70 milliárd lesz, és ennek nagy része is képzen-közön fideszes haverok zsebébe jut majd.

Nemzeti Korcsolyázó Központra nincs szüksége az országnak. Ellenben szükség lenne arra, hogy a háziorvosok ne hagyják el az országot, hogy ne kelljen hónapokig várni egy MR-vizsgálatra, hogy legyen elég mammográfiai készülék a nőgyógyászatokon. A korizásra szánt összegből fel lehetne számolni a gyermekszegénységet, gyakorlatilag tandíjmentessé lehetne tenni a felsőoktatást.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik az adófizetők pénzének elherdálása ellen, amely ráadásul a Fidesz esetében mindig felveti a lopás gyanúját is.

DK sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.