2017. december 7., csütörtök 11:00

Az Európai Alternatíva Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Mellár Tamás pécsi jelöltségét támogatja az Európai Alternatíva Párt.

    A külföldön élő magyarokat tömörítő és Európa szerte polgári engedetlenséget kezdeményező Európai Alternatíva Párt támogatja Mellár Tamás pécsi független jelöltként történő indulását a 2018-as Országgyűlési választásokon.

A támogatásról szóló már meglévő előzetes megállapodást Mellár Tamás és Somogyi Péter, az Európai Alternatíva Párt elnöke a mai napon véglegesítették.
Megállapodásunk egy újabb, jelentős lépés a 2018-as kormányváltás felé.

Az Európai Alternatíva Párt abban bízik az eddigi tapasztalatok és a meglévő jelöltek alapján,, hogy olyan képzett, kiváló nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező jelölteket tud állítani akik érdemben hozzájárulhatnak 2018-tól Magyarország fejlődéséhez.

Az Európai Alternatíva Párt jelöltjeinek külön előnye, hogy minden tekintetben függetlenek a jelenlegi kormánytól, nem félnek vállalni a véleményüket és annak következményeit.

A Párt mind a 106 körzetben jelöltet fog állítani és egyedüli pártként a bejegyzett 222 közül nem fogad el állami kampánytámogatást. Az Alternatíva a kampányt a külföldön élő magyarok adományaiból fedezi.

Részletek:
www.europaialternativa.hu
www.facebook.com/europaialternativa
     Kiadó: Európai Alternatíva Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.