2017. december 7., csütörtök 12:51

A függetlenség nem eladó
Nem kérünk Soros beavatkozásából
Munkáspárti sajtótájékoztató

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke csütörtökön pécsi sajtótájékoztatóján kijelentette:

A Munkáspárt elutasít minden fajta beavatkozás a magyar választásokba. A Soros-kampány azt akarja, hogy ne a magyar választó, hanem ők döntsék el az ország sorsát.
Soros nem az egyedüli, aki engedelmes kiszolgálóivá akar tenni bennünket. De Soros teszi ezt a legalatomosabban, a legrafináltabban. Évtizedeken át lelkeket vásárolt, csendes támogatókat fizetett, és most aktiválja őket. S mindig vannak olyanok, akik idegen pénzért készek feláldozni az ország és a magyar emberek függetlenségét.
Soros és a liberális tőke célja, hogy a migránsügy segítségével szétzilálják az európai társadalmak belső erőit, felszámolják az uralmuk elött álló nemzeti, kulturális és egyéb akadályokat.
A liberális, pénzügyi tőke ezért ma a tőke legagresszívebb, legpusztítóbb formája. A tőke vezető körei lényegében ugyanazt várják ettől a koncepciótól, mint az 1930-as években a fasizmustól.
Budapest, 2017. december 7.
Fehérvári Zsoltné
Munkáspárt Sajtóiroda