2017. december 7., csütörtök 14:37

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - A Soros befolyása alatt lévő Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra – reagálás az Európai Bizottság bejelentésére

    A Soros-birodalom befolyása alatt lévő Brüsszel sorozatlövést eresztett Magyarországra, a jogi eljárásokat már nyíltan a politikai zsarolás és nyomásgyakorlás eszközeként használják.  A brüsszeli bizottság ma három olyan ügyben támadta meg Magyarországot, amelyek mind Soros György érdekeit szolgálják: a migránskvóták elutasítása, a Soros-szervezetek átláthatóságáról szóló és a Soros-egyetem törvényes működését elváró törvények miatt támadják hazánkat. A támadások valódi oka az, hogy Magyarország a Soros-terv útjában áll, ezért példátlan nyomásgyakorlás indult meg hazánk ellen. A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy tegyen meg mindent, hogy megvédje a magyar embereket és a nemzeti érdekeket!

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.