2017. december 7., csütörtök 15:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Liberálisok: hiába trükközik a kormány, a növekvő szegénységet nem tudja eltüntetni

    A Magyar Liberális Párt már korábban is felhívta a figyelmet arra, hogy a kormány trükközve próbálja elrejteni a szegénységet, amely – bármit is állítanak – nagyon is súlyosan érinti a magyar társadalmat. Közel 2,5 millió honfitársunk szegény vagy társadalmi kirekesztődésnek kitett. Ezt bizonyítják a karácsony előtti ételosztásoknál tapasztalható tömött sorok is, ahol már nem csak hajléktalanok, de nyugdíjasok, nagycsaládosok, diplomások, a korábban középréteghez tartozó elszegényedett, reményvesztett emberek is sorban állnak.

Azt, hogy a Fidesznek nincs mire büszkének lennie, az is mutatja, hogy a trükközésre felépített sikerpropaganda közepette Rétvári Bence országgyűlési képviselő nevével fémjelzett váci felhívás szerint mindössze tíz kiló krumplit osztanak szét 400 lakos között.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.