2017. december 7., csütörtök 16:43

A Hintalovon Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) - Sok gyerek szeretne más lenni, önmagunk megtalálása olyan útkeresés, amiben nagy szükség van a felnőttek támogatására. A felelős felnőttek dolga, hogy a gyerekeket abban segítsék, hogy önmaguk lehessenek. Hitka Viktória képzőművész, Mendrei Miklós rendező, Kozma Norbert fodrász, Rosenstein Tímea cukrász és Bombera Kriszta újságíró a saját útkeresésükön keresztül mesélik el a Hintalovon Alapítvány karácsonyi kampányában, hogy mennyit számít mai sikereikben, önmaguk megtalálásában a család elfogadása. A kampányban szereplő bögre megvásárlásával az alapítvány munkáját lehet támogatni.

    Sok gyerek szeretne más lenni, vagy mássá válni. Önmagunk megtalálása olyan útkeresés, amiben szükség van a felnőttek elfogadó szeretetére, figyelmére, bizalmára és támogatására. A felelős felnőttek dolga, hogy a gyerekeket partnernek tekintve abban segítsék őket, hogy azzá a felnőtté válhassanak, akinek születtek - hogy önmaguk lehessenek. Ezért vannak a gyermekjogok, amiért mi is dolgozunk.
"Aztán megvették a másodikat, majd a harmadik lemezjátszót is, mivel ezeket is tönkretettem. Felnőve értettem meg: Ha ezeknek az agymenéseimnek - az amúgy konzervatív - szüleim gátat szabtak volna, akkor nem lesz belőlem rendező, és nem csinálok zenéket se rappereknek." Ismerd meg Mendrei Miklós történetét!
"Úgy alakult, hogy mégsem lettem balerina. De lehettem volna. És elsősorban nem azért, mert Anna Pavlova tehetségem lett volna.

     Kiadó: Hintalovon Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.