2017. december 7., csütörtök 16:43

A Hintalovon Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 7., csütörtök (OS) -

Idén karácsonykor adj valami különlegeset ajándékba. Azt az élményt, amikor megtaláltad önmagad. Amikor rájöttél, hogy mi is akarsz lenni igazából, hogy ki is vagy igazából. Légy részese ennek a küldetésnek, és támogasd a munkánkat! 2 in 1 karácsonyra: Ajándékozz Hintalovon utazóbögrét karácsonyra és támogasd vele a gyerekjogokat! További információ a bögre megrendelésével és vásárlásával kapcsolatban az alapítvány honlapján illetve Facebook oldalán.
A Mi leszel, ha nagy leszel kampányunk fotói és a történetek letölthetőek ITT.

A Hintalovon Gyerekjogi Alapítványról
A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány küldetése a Magyarországon élő gyerekek jogainak érvényesítése és támogatása. Célja, hogy a felnőtt társadalom minél szélesebb körben vállaljon felelősséget, és tegyen a gyerekek kiegyensúlyozott fejlődéséért. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai abban hisznek, hogy egy gyerek életének jobbá tétele legalább olyan fontos, mint az ország összes gyerekéért dolgozni. Alapelvünk: Róluk gondolkodni csakis velük érdemes!
www.hintalovon.hu,www.facebook.com/hintalovon, info@hintalovon.hu

További információ: