2017. december 10., vasárnap 17:23

Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet közleménye
    Budapest, 2017. december 10., vasárnap (OS) - Az Egységes Tűzoltó Szakszervezet olyan emberekkel alakult meg, akik a mai napig is aktívan részesei a tűzoltók mindennapjainak, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. A felmerülő problémával közvetlenül fordulhatnak tagjaink a képviselőkhöz, akik elérhetőek és személyes jelenlétükkel segítenek.

    Azt valljuk, hogy az alapvető szakszervezeti "szolgáltatásokon" túl a törődés, aktív kapcsolattartás, azonnali reakció a tagok felvetéseire, a folyamatos kommunikáció minden elérhető csatornán fog Bennünket megkülönböztetni más Szakszervezetektől és jelent többlet értéket a mi tagságunknak. A tagság véleménye a legfontosabb számunkra, ezt fogjuk módszeresen kikérni és ehhez fogjuk igazítani tevékenységünket.
Egy olyan szervezet leszünk, akik segítenek fegyelmi- vagy katonai ügyészségi eljárások során, de akárcsak a HSZT-vel kapcsolatos értelmezési kérdésekben.
Akinek még nincs problémája, de erős akar lenni és egyetért az elveinkkel az a "puszta" jelenlétével, kiállásával tudja erősíteni szervezetünket és ezáltal a tűzoltó társadalmat.
Az ETSZ Alapszabálya több lehetőséget is kínál a belépni kívánó tagok számára. Tartozhat valaki közvetlenül a központi egységhez, de helyben is lehet 10 fő egységes akaratával önállóan gazdálkodó egységet létrehozni. Havi 900,- forint a tagdíj, melynek megfizetése egyéni átutalással történhet.
Ha kíváncsiak vagytok további terveinkre, látogassatok el honlapunkra etsz.hu
Kérdés esetén írjatok az iroda e-mail címére etsziroda@gmail.com!

     Kiadó: Egységes Tűzoltó Szakszervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.