2017. december 12., kedd 14:18

A Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete közleménye
    Budapest, 2017. december 12., kedd (OS) - Az ÉKE feljelentést tett.

    Civil szervezetünk, az ÉKE feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.
2017. 12. 11.-i napon megdöbbenve konstatáltuk, hogy egyesületünk országos elnökének, Száva Vincének facebook oldalát valaki feltörte és emlékoldallá alakította át, azt a látszatot keltve, hogy az elnök úr elhalálozott.

Elnök úr folyamatosan telefonos hívásokat kap a megdöbbent családtagoktól és civil szervezetünk tagjaitól és szimpatizánsaitól. Továbbá Európa több országából, az Amerika Egyesült Államokból és Kanadából is érkeznek telefonhívások. Hiszen sokan komolyan vették, a fenyegető történéseket, sokukat mélyen megviselték, lelkileg mélyen megrázták a történtek.

Száva Vincét, a többség politikusként és fáradhatatlan jogvédőként ismerhette meg, aki karitatív jellegű munkájával rengeteget tett polgártársai életének jobbá tételéért, konfliktusban álló felek megbékéléséért, és sok más területen is munkálkodott. A Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) elnöke, mely 2014-től állami támogatás nélkül végez önkéntes munkát, hazánkban és külföldön egyaránt.
Elnök úrról közismert, hogy rendszeres és jogos bírálattal illeti a magyar szélsőjobboldalt, legfőképpen a Jobbik Magyarországért Mozgalom szélsőséges, gyűlöletkeltő pártot.

     Kiadó: Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.